Tartan Tweed lifestyle

Wij bieden een ruime collectie van puur natuur produkten aan voor jouw interieur en voor een bijzondere kleding-stijl. Allemaal gemaakt van bijzondere soorten wol. Pure wollen plaids, lamswollen kussens, alpaca sjaals, merino capes. Woondekens en woonkussens van 100% natuurlijke materialen in veel verschillende afmetingen. Sjaals en capes in verschillende breedtes en lengtes. Alle produkten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden alleen maar geproduceerd in Europa. Veel daarvan in Engeland, Schotland, Ierland en Denemarken. Wij werken rechtstreeks samen met de authentieke weverijen. Daardoor hebben wij telkens de nieuwste collecties tegen gunstige prijzen.

Alles wordt door ons zelf zorgvuldig geselecteerd en naar Nederland gehaald. Zodat u er volop van kunt genieten. Wij hebben vanaf dit jaar ook de originele vissermans-truien, gemaakt van Donegal-tweed, van het bekende merk Fisherman out of Ireland.

TARTAN TWEED staat voor kwaliteit. Genieten van goede, pure en mooie wol-produkten.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.